Huis en Tuin cadeau

Saldo en geldigheid bekijken?

Saldo en geldigheid bekijken?

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je Huis & Tuin Cadeau gekregen hebt!
 
Nu vraag je je natuurlijk af wat je saldo is, tot wanneer je cadeaukaart geldig is en hoe en waar je je cadeaukaart kunt verzilveren. Volg onderstaande stappen om je Huis & Tuin Cadeau te gebruiken. 

Huis & Tuin Cadeau is standaard twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum. 
 

 
1

Check je saldo en verloopdatum

Op de achterkant van je cadeaukaart of op je digitale gift vind je jouw unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Voer je kaartcode en pincode in op deze website. Je ziet dan direct je saldo en de verloopdatum. 

plant_400x400.png
2

Ga naar een winkel bij jou in de buurt of een webshop naar eigen keuze

Je kunt Huis & Tuin Cadeau besteden op het volledige assortiment van alle woonwinkels en tuincentra. Bekijk de acceptanten bij jou in de buurt:

Acceptanten
kaarsen_400x400.png
3

Betaal met jouw cadeaukaart

Maak een keuze uit het assortiment en betaal met je cadeaukaart of digitale gift. Wanneer je de digitale variant van Huis & Tuin Cadeau hebt, dien je deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel.
 
Is het door jou gekozen product goedkoper dan het saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op je cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart lager? Dan kun je het restant bijbetalen.
 
Veel plezier en geniet van je aankoop met Huis & Tuin Cadeau!

kussens_400x400.png